Kampeerauto aan boord

Met de kampeerauto op de veerboot

Om met de deur in huis te vallen: de overtocht met de veerboot is ontzettend leuk, vooral als u met de auto, aanhangwagen of camper reist. Deze trouwe vakantievoertuigen kunnen immers ook even tot rust komen en zich nu eens zelf eens laten vervoeren. Zelfs ervaren reizigers krijgen elke keer weer een tintelend gevoel in de buik als ze een veerboot op rijden.

Onder het motto ‘op naar nieuwe kusten’ rijdt u in Hirtshals op de veerboot om deze pas in Noorwegen weer te verlaten. Met deze overtocht begint de vakantie al op de heenreis!

Na het inchecken bij de terminal in Hirtshals krijgt u een rij toegewezen, waarna u de motor uitzet. U wacht in de rij tot u door het personeel van de veerboot een plek aan boord krijgt toegewezen. Daarna trekt u de handrem aan, zet u de wagen in de versnelling en neemt u de spullen voor de nacht mee. Tijdens de overtocht zijn de parkeerdekken voor personenauto’s en vrachtwagens afgesloten.

Vlak voor het aanmeren worden u en uw medereizigers verzocht om weer in het voertuig plaats te nemen. Na aankomst zorgt het personeel ervoor dat de auto’s ordelijk van de veerboot worden gereden.