Schepen Fjord Line

Direct, comfortabel en snel naar Noorwegen!

MS Stavangerfjord

Met de MS Stavangerfjord ging in 2013 de eerste nieuwe cruiseferry van Fjord Line in de vaart.

Met dit ongekend comfortabele en milieuvriendelijke schip  verzorgen we dagelijks overtochten tussen Denemarken en Noorwegen. Rederij Fjord Line gebruikt voor deze cruiseferry het milieuvriendelijke brandstof LNG (Liquified Natural Gas of vloeibaar aardgas). LNG bevat geen zwavel en zware metalen. Ook vermindert het de CO2-uitstoot met wel 30% en de stikstofuitstoot met 92% in vergelijking met de zware olie die meestal wordt gebruikt. Door deze cruciale aanpassingen zijn de milieugevolgen voor deze unieke vaarroutes tot een minimum beperkt.
Meer lezen

MS Bergensfjord

Net als het vergelijkbare zusterschip MS Stavangerfjord is de MS Bergensfjord 170 meter lang en heeft het een capaciteit van 1500 passagiers. Op de dekken 8 en 9 bevinden zich de 306 hutten met in totaal 1188 bedden. Met een aanbod dat uiteenloopt van slaapfauteuils en gezellig ingerichte binnen- en buitenhutten tot ruime en exclusief ingerichte suites, is er zeker iets dat aansluit bij uw wensen en budget.
Meer lezen

HSC Fjord Cat

Onze catamaran HSC Fjord Cat vaart alleen in de zomermaanden en zetten we in op het traject Hirtshals – Kristiansand – Hirtshals over het Skagerrak, de zeestraat tussen Denemarken en Noorwegen. De vaartijd bedraagt slechts 2 uur en 15 minuten, waarmee Fjord Line de snelste ferrydienst tussen Denemarken en Noorwegen verzorgt. In het laagseizoen kunt u twee keer per dag de oversteek maken, in het hoogseizoen (eind april tot begin september) zelfs drie keer per dag. Zo heeft u tussen het Deense en het Noorse vasteland meer reismogelijkheden dan ooit.
Meer lezen

MS Oslofjord

De MS Oslofjord vaart dagelijks tussen Strömstad in Zweden en Sandefjord in Noorwegen. De moderne, kleurrijk gerestylede cruiseferry biedt onder meer tal van eetgelegenheden en een grote Tax free shop. De faciliteiten en het comfortabel interieur verzekeren u van een prettige reis.
Meer lezen