Havens Fjord Line

Hirtshals

Hirtshals is per auto het beste te bereiken via de E39. Zodra u in Hirtshals aankomt, staat de Fjord Line terminal aangegeven.

Meer informatie

Kristiansand

De Fjord Line terminal is gelegen aan de haven van Kristiansand, in het centrum. Reist u met auto, volg dan de verkeersborden gemarkeerd met Denemarken. Bus naar / van de terminal: bus terminal / trein station is op 50 meter afstand.

Meer informatie

Stavanger

Algemeen:
De terminal van Fjord Line ligt in Risavika Haven in Tananger, circa 16 km van het centrum.

Als u met de auto reist is het goed om te weten dat op de route naar Fjord Line terminal veel openbare borden verwijzen naar verkeersborden die vervolgens weer verwijzen naar Stavanger Airport, Sola, eveneens gelegen langs de RV509. Volg deze verwijzingen en uiteindelijk de verkeersborden voor DK Ferry Terminal in Risavika / Tananger.

Vanuit Sandnes:

Volg de E39 richting Stavanger. Vervolg de E39 en neem de afslag richting Forus Vest. Vervolg de weg en volg de borden richting 509 Tananger Tananger, (DK) Risavika.

Vanuit Stavanger:

Volg de E39 richting Kristiansand/Sandnes.  Vervolg de E39 en neem de afslag 509 Tananger (DK) Risavika en Sola Airport.  Volg de borden richting 509 Tananger, (DK) Risavika.

Meer informatie

Bergen

De Fjord Line terminal is gelegen op Nøstegaten, op 15 minuten loopafstand van Bryggen en een 5 minuten loopafstand van het centrum.

Meer informatie

Langesund

De Fjord Line Terminal kunt u als volgt bereiken: Vanuit het oosten (Oslo):

Neem de E18 naar het zuiden. Neem afslag 51 richting Langesund. Volg de snelweg Rv354 en volg de borden Langesund / Grenland Havn.

Vanuit het zuiden (Kristiansand):

Neem de E18 richting Oslo. Neem de afslag Sundby. Volg de FV201 snelweg. Neem de snelweg Rv352 en volg de borden Langesund / Grenland Havn.

Meer informatie

Sandefjord

Volg vanaf de E18 de borden richting Sandefjord/Strömstad. Check in voor auto’s/fietsen: volg de borden naar de terminal.

Meer informatie

Strömstad

Neem de E6 en volg de borden richting Strömstad en Sandefjord.
Voor het inchecken met een voertuig, volg de borden naar de terminal.

Meer informatie