Aanbiedingen overtochten

Fantastisch entertainment, verrukkelijk eten en veel ontspanning: dat is wat u kunt verwachten aan boord van een van de modern ingerichte en milieuvriendelijke veerboten van Fjord Line die van en naar Noorwegen varen.

Nu nog goedkoper naar Noorwegen

De Noorse rederij Fjord Line verzorgt een van de meest snelle, comfortabele en betaalbare overtochten naar Noorwegen. Vanaf het Deense Hirtshals (rijafstand vanaf Utrecht: 945 kilometer) worden dagelijks verbindingen naar vier Noorse bestemmingen aangeboden: in ruim twee uur naar Kristiansand (toegangspoort tot het prachtige Setesdal en de zuidkust), in 4,5 uur naar Langesund (uitvalsbasis voor de zuidoostkust met Oslo) en met een comfortabele overnachting aan boord mini-cruisend naar Stavanger of Bergen (twee pareltjes aan de Noorse zuidwestkust en toegangspoort tot de fjorden).

Vind onze goedkoopste kaartjes met de voordeelkalender: www.fjordline.com/nl/voordeelkalender

Momenteel bieden wij onze Fjord Club leden (gratis lidmaatschap!) ongekende en exclusieve aanbiedingen:

Naar Langesund en retour vanaf € 73

Naar Kristiansand en retour vanaf € 73

Naar Bergen vanaf € 236

Boekingen + informatie:

Fjord Line NL
+31 43 327 00 61
info@fjordline.nl
www.fjordline.com/nl

Tot 10% korting op overtochten

Ontvang tot 10% korting op uw overtocht!

Word nu gratis lid van Fjord Club! Als lid van Fjord Club ontvangt u punten bij elk geboekte overtocht waarmee u spaart voor aantrekkelijke kortingen op uw toekomstige overtochten. Daarnaast ontvangt u exclusieve aanbiedingen, uitnodigingen en informatie: www.fjordline.com/nl/fjord-club/

Alle vermelde prijzen en kortingen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid.